Een afspraak maken
Romantisch dineren
Een avondje uit
Verder plannen maken

Help

 • Ik zie mijn eigen profiel terug bij relatie
  Bij het zoeken (binnen de databank relatieprofielen) naar leden van het andere geslacht, zie je inderdaad je eigen profiel terugkomen. Daar laten we namelijk altijd ook het eigen profiel zien, dit op verzoek van leden. Maar je bent wel degelijk met het correcte geslacht ingeschreven.
 • Wie kan gebruikmaken van Durfjijmetmij?
  Durfjijmetmij is een online ontmoeting/dating service voor personen van 18 jaar en ouder die op zoek zijn naar vriendschap of een relatie
  Inschrijven is gratis, mits je bekend bij een van de aangesloten : 
  Parnassia
  Anton Constandse
  Dijk en Duin
  BavoEuropoort
  Antes
  Kwintes
  GGZ Noord-Holland-Noord
  RIBW Nijmegen-Rivierenland 
  Pameijer 
  Stichting Altrecht
  Reakt
  Leviaan ( voorheen RIBW ZWWF)
  HVO-Querido
  GGz Centraal
  RIBW Gooi en vechtstreek
  Emergis
  Zeeuwse Gronden
  Stichting Arkin
  CVD (Centrum voor Dienstverlening)
  Fameus
  Brijder
  Ipsy
  PsyQ
  Lister
  RIBW GO
  GGZ Ingeest
  Regenbooggroep/SCIP
  Volksbond/ Streetcornerwork
  Cordaan
  Cosis
  RIBW Arnhem Veluwe Vallei
  MET GGZ
  Legr des Heils Amsterdam 

  Door je in te schrijven, kun je gemakkelijk en snel in contact komen met andere leden van Durfjijmetmij die interesses, voorkeuren en wensen delen met jou.


 • Hoe kan ik me inschrijven bij Durfjijmetmij?
  Klik op de homepage op de koppeling Schrijf je in. Er wordt een venster met een inschrijfformulier geopend. Vul de gevraagde gegevens in een verstuur het formulier. Na ontvangst van het formulier ontvang je zo snel mogelijk een e-mail met je wachtwoord.

  Met je e-mailadres en dit wachtwoord kun je inloggen en direct aan de slag.

  Het toegestuurde wachtwoord kun je elk moment wijzigen in een zelfgekozen wachtwoord.
 • Wie hebben toegang tot mijn persoonlijke gegevens?
  De gegevens die je invoert op het inschrijfformulier, worden alleen gebruikt om te controleren of je bent ingeschreven bij een aangesloten instelling. 
  Wat je invoert in je profiel en schrijft in berichten is beschermd en kan op geen enkele wijze door anderen worden misbruikt. Je gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden of doorgegeven aan anderen.
  Alleen bevoegde medewerkers van Durfjijmetmij zijn in staat je persoonlijke gegevens in te zien, en dit uitsluitend ten behoeve van functionele doeleinden, suggesties, klachten of vragen.
  Zij zullen hierbij strikte privacy en geheimhouding in acht nemen. Meer informatie hierover vind je in ons privacybeleid.

 • Hoe verander ik mijn wachtwoord?
  Het toegestuurde wachtwoord door Durfjijmetmij, kan je veranderen in een zelf gekozen wachtwoord. Wanneer je de eerste keer inlogd, word je gevraagd het toegestuurde wachtwoord te wijzigen in een zelf gekozen wachtwoord.
  Ook dit zelf gekozen wachtwoord kan je later nog wijzigen. Ga naar Mijn profiel en vul een nieuw wachtwoord in, bevestig dit nieuwe wachtwoord en klik op Opslaan.
 • Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?
  Ga naar de homepage van Durfjijmetmij. Klik op de koppeling Wachtwoord vergeten? rechts onder in het inlogscherm. Vul in het inlogscherm dat verschijnt, je e-mailadres en klik op de knop Versturen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een e-mailbericht met een nieuw wachtwoord.
 • Hoe kan ik mijn profiel wijzigen?
  Je kunt je profiel wijzigen door in te loggen en vervolgens in de menubalk op de optie Mijn profiel te klikken. Het venster met je profiel verschijnt en je kunt je gegevens wijzigen.
  Vergeet niet op de knop Opslaan te klikken, anders worden je wijzigingen niet doorgevoerd.
 • Hoe kan ik mij uitschrijven?
  Uitschrijven is eenvoudig. Ga naar de pagina Mijn profiel.
  Klik vervolgens op het blauwe gedeelte van de tekst : Wil je je uitschrijven? klik dan hier.
  Al je gegevens worden gewist en je wordt uitgeschreven.
 • Kan iedereen mij een knipoog of bericht sturen?
  Ja, iedereen die is ingeschreven bij Durfjijmetmij, kan je profiel bekijken en je een knipoog of bericht sturen. Andersom kun jij ook iedereen een knipoog of bericht sturen.
 • Hoe kan ik een foto bij mijn profiel plaatsen?
  Klik in de menubalk op de optie Mijn profiel. Het venster met je profiel verschijnt. Klik op de knop Bladeren onder Upload nieuwe afbeelding om een foto op je computer te selecteren. Klik hierna op de knop Opslaan onder in het scherm om je foto te uploaden.

  Als je al een foto hebt geplaatst maar een andere foto in je profiel wilt, kun je op dezelfde manier als hierboven beschreven een andere foto uploaden.
  Je kan in totaal 3 foto's uploaden.
 • Kan ik ervoor zorgen dat iemand mij geen berichten meer kan sturen?
  Ja, dat is mogelijk. Wanneer je van iemand geen berichten meer wilt ontvangen, kun je hem of haar blokkeren.
  Onder elk profiel staan 4 knoppen. Klik op de knop Blokkeren om de afzender van het bericht te blokkeren. Je ontvangt dan geen berichten meer van hem of haar.
  De knop Blokkeren verandert in Deblokkeren.
  Wil je dit ongedaan maken klik dan op knop Deblokkeren.
 • Hoe kan ik contact opnemen met Durfjijmetmij ?
  Klik op de knop Contact rechts boven in het scherm. Er verschijnt een contactformulier waarin je je vraag of opmerkingen kunt invoeren. Klik na het invoeren van alle gegevens op de knop Versturen onder in het scherm. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
E-mailadres 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?